Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Wushuda Bağcılarlı sporcular kürsünün sahibi

Sakarya’da gerçekleşen 2021 yılı Türkiye Gençler ve Büyükler Wushu Kung-fu Şampiyonası’na 405 kulüpten 1534 sporcu katıldı. Türkiye’nin en iyilerinin mücadele ettiği turnuvada Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü de yer aldı. Sporcuların kürsü için ter döktüğü müsabakalardan Bağcılarlı sporcular mutlu ayrıldı. Bağcılarlı kungfuculardan Rabia Andıç ve Yunuscan Hergül 56 kilogramda şampiyon olarak altın madalya kazandı. İkili Bulgaristan’daki Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

ÇAĞIRICI SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Kendi kategorilerinde yarışan Nazlı Büyük ile Furkan Özdemir de ikinci olarak gümüş madalya, Gamzenur Avcı ise üçünü olarak bronz madalya elde etti. Üç sporcu da Uluslararası Balkan Şampiyonası’nda ülkemiz adına yarışacak. Öte yandan aynı turnuvada yarışan Bağcılar Belediyesi izcilideri Ramazan Yasir Sağlam da altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonası’na direk katılmaya hak kazandı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sporcuları tebrik ederken uluslararası turnuvada da başarılar diledi.HABERDESİNİZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183