Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Hayko Cepkin

Bu haber kez okundu.

Armonipark'ta Dev İndirim Fırsatı: Garaj İndirim Festivali Başlıyor

Sefaköy'de bulunan Armonipark Alışveriş Merkezi, İstanbul'luları dev indirim fırsatlarıyla misafir etmeye hazırlanıyor. Türkiye'de giderek artan enflasyonun vatandaşların alım gücünü olumsuz etkilediği günlerde, Armonipark Garaj İndirim Festivali adeta bir can suyu niteliği taşıyor. Bu festival, yüzde 100'ün üzerinde hissedilen enflasyonun getirdiği zorluklarla mücadele eden insanlara nefes aldıracak bir fırsat sunuyor. Alışveriş yaparken alım gücünüzün varlığını tekrar hissedeceksiniz.

Gün geçtikçe artan fiyatlar ve alım gücünün azalmasıyla birlikte,  bütçelerinizi daha sıkı kontrol etmek zorunda kalıyorsunuz. Ancak Armonipark'ın düzenlediği bu indirim festivali, size ihtiyaç duyduğunuz ürünleri daha uygun fiyatlarla alma imkânı sunuyor. 26 Nisan'da başlayacak olan festival, 05 Mayıs'a kadar sürecek. 10 gün boyunca marka ürünlerine büyük indirimlerle sahip olma fırsatınız olacak. 

Her yaş grubundan insanın ihtiyaç duyduğu ürünleri bulabileceği bu festival, enflasyonun getirdiği baskıyı hafifletecek nitelikte. Ayakkabıdan giyime, aksesuardan ev dekorasyonuna kadar geniş bir ürün yelpazesiyle Armonipark Garaj İndirim Festivali, keyifli bir alışverişe ev sahipliği yapacak.

Armonipark'ın 1. otopark katında düzenlenen festivalde binlerce ürün, mağaza fiyatlarının çok altında satışa sunulacak. Bu fırsatları kaçırmamak için 26 Nisan'da Armonipark'a uğramakta fayda var. Heyecanla beklenen festivalde, yeni sezon ürünlerinin yanı sıra sezon sonu ve stok fazlası ürünler de cazip fiyatlarla tüketicilere sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183