Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

İlk Türk Kadın Mitingi unutulmadı

Kastamonulular Dayanışma Derneği KASDER Küçükçekmece Şubesi tarafından düzenlenen programa 200 Kastamonulu kadın ve kıymetli misafirler katıldı. Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanlığında yapılan programa Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Eroğlu, il kadın kolları başkan Yrd. Av. Esra Vural Yıldırım, Küçükçekmece ilçe başkanı Av. Recep Şencan ilçe yönetimi, meclis üyeleri, KASDER şube başkanı ve kadın kolları başkanı ile dernek yönetimi katılım sağladı.

Kastamonu'da 1919 yılında yapılan ilk Türk Kadın Mitinginin tarihçesine, Şerife bacı ve Halime Çavuş'un kahramanlıkları anlatılan programda Kastamonu türküleri eşliğinde yöresel ikramlar, Slaytlar ile Kastamonu tanıtımı yapıldı. 16 Aralık Cuma günü Bayanlara özel Konya Turu için çekiliş yapılarak gidecek olanlar belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183