Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Sanatsever'e uluslararası ödül

Birçok ünlü isimin katıldığı gece Event Garden'da gerçekleşti. 'Kadına Şiddete Hayır' temasının ön planda olduğu ödül töreninde çeşitli kategorilerde ödüller dağıtıldı. Gecede Ess Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever bu yıl da Yılın Uluslararası Marka Ödüllerinde En İyi Pest Control (Haşere Kontrol) Firması ödüle layık görüldü.

Yaptığı konuşmasında kadına şiddete hayır diyen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever, ‘Kadınlar dövülmeyi değil, sevilmeyi hak ediyor’ sözleri salondaki misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

ULUSOY SUNDU

Gecenin sunumunu ise; prestijli ünlü isim Özge Ulusoy üstlendi.Düzenlenen gecede defilede ünlü manken Tuğba Özay dikkat çeken isimler arasında bulunurken, güzel sesiyle katılımcıları büyülerken, gecede verdiği konserle müzik severleri sesiyle büyüleyen Pop Müziğin güçlü sesi Demet Akalın sahne aldı. Aynı zamanda Ömür Gedik ve İsmail Özkan gibi ünlülerde ödüllerini aldılar.

SANATSEVER VE EKİBİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Böylesi büyük bir organizasyon içerisinde bulunan ve her geçen yıl markasını Ülke çapında büyüten ve performansı ile dikkat çeken Ess Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever bu yıl da Yılın Uluslararası Marka Ödüllerinde En İyi Pest Control (Haşere Kontrol) Firması ödülüne layık görüldü.

BÜYÜMEK ZORUNDAYIZ

Düzenlenen törende yaptığı konuşmasıyla geceye damgasını vuran Sanatsever, salondaki misafirlerden büyük övgü topladı. Firmasından bahseden Erkan Sanatsever, ‘ Kurulduğumuz günden bugüne daima kendini yenileyen ve dünya standartlarını Ülkemizde yansıtan bir firmaya sahibiz. Bu anlamıyla çok geniş yelpazesi olan bir ekibimiz bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda yurt dışından da büyük ilgi görüyor olmak bizi daha da mutlu etmektedir. Bunların hepsi bir araya geldiğinde biz daha da genişlemek ve büyümek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.’ İfadelerini kullandı.

KADININ BİR BİREY OLDUĞU UNUTULAN BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ

Sanatsever konuşmasının devamında ise; Kadına şiddetle ilgili önemli ifadeler kullandı. ‘ Televizyon, internet haberleri veya videolardan neredeyse her gün izlediğimiz kadına şiddet olayları artık had safhaya ulaşmış durumda. Kimisi utanmadan sokak ortasında kadınını dövüyor, kimisi çocuklarının dahi gözü önünde kadının canına kıyıyor, kimisi de o pis zevklerini yaşamak uğruna onları canice öldürüyor. Kimi zaman bir anne, kimi zaman bir abla veya kardeş konumunda olan kadınlar toplumumuzun en değerli ve en önemli bireyleridir. Ancak bu bireylere ne yazık ki toplum içinde gereken önem ve değer verilmiyor.

“KADINA ŞİDDETİ ERKEKLER GÖSTERİYOR”

Gün geçmiyor ki bir kadın cinayeti, bir taciz vakası, bir yaralama haberi duymamış olalım. Kadına şiddeti en çok erkekler gösteriyor. Ne olduğunu bilmeyen erkekler, kadınları kendilerinin bir malı, bir kölesiymiş gibi görüp kendilerinde onlara her türlü kötülüğü, her türlü zulmü gösterme hakkını buluyor. Kendi yaptıklarını kadınlar yaptığında o hakkı onlarda görmüyor ve kendilerince kadınları canice cezalandırıyor hatta öldürüyorlar. Kadın dövülmeye değil, sevilmeye değer olan bir varlıktır. Onu korumak, ona gereken değeri göstermek tüm insanların görevi olmalıdır.

“KADINLAR DÖVÜLMEYİ DEĞİL, SEVİLMEYİ HAK EDİYOR”

Hiçbir kadın, böylesi bir durumu asla hak etmiyor. Aksine her kadın, evinin ailesinin birer emekçisi olarak göklerde yüceltilmeyi, sevilip ilgi görmeyi hak ediyor. Kadınlar kimsenin malı, kimsenin kölesi değildir. Bir evlilik sözleşmesi veya imzasıyla hiçbir kadın erkeğin tamamen hâkimiyeti altına girmiyor. Evli de olsa, boşanmış da olsa kadının kendisine özel hakları bulunuyor. Bu hakları gasp etmek, kadınları bazı sınırlarda hapsetmek insanlığa sığan bir şey değildir. Kadın da her erkek gibi özgür bir yaşam sürme hakkına sahiptir. Herkes bunun bilincinde olmalı, düşünce ve hareketlerini buna göre düzenlemelidir.

Kadına şiddete hayır diyoruz. Kadına şiddet uygulayanlar, kendisinden güçsüz bir varlığa el kaldıranlar hak ettiği şekilde cezalandırılmalı ve böylesi insanlar toplumdan uzaklaştırılmalıdır’ ifadelerini kullandı. Ve kadınlara yönelik yapılan saldırıları da kınayarak sözlerine son verdi.

Salonda bulunan konuklar tarafından bizzat-i tebrik edilen Erkan Sanatsever geceye damgasını vurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183