Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

AVRUPA’DAN ÜMRANİYE’YE DÖRT MADALYA BİRDEN

Bugüne kadar farklı dallarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli başarı elde eden Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 14-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve 600 sporcunun katıldığı Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda dört önemli başarı kaydetti. Ömer Ege Budur, Yıldızlar Tiger Claw kategorisinde şampiyonluğu göğüslerken, Nandao kategorisinde de üçüncülük elde etti. Yine kulüp sporcularından olan Zeynep Bayer ise büyükler Sun Style Taichi ve Chen Still Fan kategorilerinde üçüncü oldu.

 

Başkan Yıldırım Şampiyonları Makamında ağırladı

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Wushu Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluk ve üçüncülük madalyalarını kazanan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak teşekkür etti. “Sporcuların gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu” söyleyerek söze başlayan Başkan Yıldırım, “Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu desteklerin meyvelerini de sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Sporcularımız aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183