Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesinin Nefes Kesen Mahalle Futbol Turnuvası

Final müsabakasında gerçekleşen heyecan dolu anlar izleyenleri büyülerken, sahada mücadele eden futbolcuların performansı seyircilerden tam not aldı. Deniz Ateş Bitnel'in hakemlik deneyimi, turnuvaya profesyonel bir dokunuş kattı. Başkan İsmet Yıldırım, ödül töreninde yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, katılımcılara teşekkür etti. Mahalle sakinleri, dostluk ve rekabetin bir arada yaşandığı bu etkinliği unutulmaz kılan anılara tanıklık etti.

MÜCADELE VE DAYANIŞMANIN BİR ÖDÜLÜ

Her yıl olduğu gibi bu yıl ikinci kez düzenlenen Mahallem Futbol turnuvası müsabakalara sahne oldu.  Turnuvaya 23 mahalleden 268 sporcu katıldı. Tüm maçların Akademi Ümraniye Milet Bahçesi’nde oynandığı Mahallem Turnuvam turnuvasının final maçını FIFA eski hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel yönetti. Aşağı Dudullu ve Atatürk Mahalleri arasında oldukça çekişmeli ve zor geçen final maçının galibi 1-0’lık skorla Atatürk Mahallesi oldu.

Atatürk Mahallesi'nin zaferi, turnuva boyunca gösterdikleri mücadele ve dayanışmanın bir ödülüydü. Başkan İsmet Yıldırım, finalin ardından kazanan ekibe ödüllerini takdim ederken, turnuvanın atmosferi dostluk ve sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak dolup taştı. Katılımcı mahalleler arasında oluşan bu güçlü bağ, sadece futbol sahasında değil, mahalle sakinlerinin birbirleriyle daha da kaynaşmasına vesile oldu. Mahallem Futbol Turnuvası, sporun ve birlikteliğin kucaklayıcı etkisinin bir kez daha somut örneklerini sunarak, unutulmaz anılar bıraktı.

“BUGÜNE KADAR İSE 60 BİNE YAKIN SPORCU YETİŞTİRDİK’’

Turnuvanın sona ermesiyle futbolculara ödüllerini takdim eden Başkan İsmet Yıldırım, “Bugüne kadar ise 60 bine yakın sporcu yetiştirdik. İnşallah bu daha da artacaktır. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz Mahallem Futbol Turnuvamıza gençler büyük ilgi gösterdi. Güzel bir turnuva oldu. İnşallah bu turnuvaların devamını yapacağız” dedi. Futbolun önemli ve ilgi gören bir spor dalı olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Mahallerimiz bu turnuva vesilesiyle kaynaşmış oldu. Tüm takımlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, şampiyon olan ve dereceye giren takımlarımızı kutluyorum” dedi.

ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuvada dereceye girenlere Başkan İsmet Yıldırım tarafından kupa ve madalya takdim edildi. Ayrıca şampiyon olan Atatürk Mahallesi’ne 18.000 TL, 2. olan Aşağı Dudullu Mahallesi’ne 14.000 TL 3. olan Çakmak Mahallesi’ne 10.000 TL ve 4. olan Topağacı Mahallesine’de 5.000 TL değerinde hediye çeki verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183