Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

İş dünyası e-dönüşümde Kolaysoft Teknoloji’yi tercih ediyor

Mutlu müşterileri gördükçe, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyorum

Firmaların e-dönüşüm süreçlerini başarıyla yönettiklerini anlatan Kolaysoft Teknoloji AŞ Satış Yöneticisi Sıla Gül Ottan, şunları belirtti:

“Uzun zamandır ülkemizdeki firmaları, e-dönüşüm süreçlerine katılıyoruz. Bu serüvende birçok yeni işletmeyle karşılaştık ve farklı sektörlerden iş insanları ile el sıkıştık. Hem bizim için, hem müşterilerimiz için uzun bir yolculuk oldu ve olmaya devam ediyor. Bu noktada, iş - çözüm ortaklarımız ve sektör temsilcileri ile yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Satış yöneticisi olarak, en iyi satışın memnun müşteriden geçtiğini biliyorum. Geriye dönüp baktığımda, bizlere teşekkür eden firmaları gördükçe, doğru yolda olduğumuzu anlıyorum. e-dönüşüm (e-fatura, e-arşiv, e-defter vb) gibi uygulamalarımızı kullanan müşterilerimiz, kullanım kolaylığını gördükten sonra, çevresindeki iş insanlarını bizlere yönlendirerek, onların da süreçlerini kolaylaşmasına değer katıyorlar. ” dedi.

Firmalar, e-dönüşüm süreci hakkında şunları söyledi

**Mahmut Dolmacı Baklavaları Mali İşler Yöneticisi Gülnur Çalışkan, e-fatura serüvenlerini şöyle açıkladı:

“e-faturaya 24 Mayıs 2018 tarihinde geçiş yaptık. Öncesinde alışmış olduğumuz bir sistemimiz vardı, ancak geçiş aşaması tahmin ettiğimiz gibi zor olmadı. Karşılaştığımız e-fatura sistemindeki zorlukları, Kolaysoft’un teknik ekiplerinin desteğiyle kolayca aştık. Aradan 4 sene geçmesine rağmen, en küçük problemde bile teknik ekipler yardımcı olmaya devam ediyor. Kolaysoft e-fatura sisteminden çok memnunuz. Eskiye göre, zaman ve kağıt israfının önlenmesi konusunda, ekonomik anlamda tasarruflar ediyoruz. Firmalar ile mutabakat konusundaki sorunlarımız da yok denecek kadar az. O yüzden tüm firmalar için öneriyorum.” dedi.

**Serbest Muhasebeci Mali Müşavir SMMM Mehmet Sait Yavuz, e-fatura süreçlerini şu şekilde özetledi:

“e-faturaya 2019 yılında geçiş yaptım. e-faturaya geçince işlerimizde ve faturalara ulaşmada  %40 zaman tasarrufumuz oldu ve hayatımızı çok kolaylaştırdı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak, hem ben, hem de hizmet verdiğimiz firmaların zamandan ciddi tasarruf etmeleri gerçekleşti. Parasal yönden de önemli tasarruflar sağlamış olduk. e-faturaya tüm meslektaşlarımın ve ülkemizdeki tüm firmaların zaman kaybetmeden geçmesini tavsiye ediyorum. Nitekim kimi zaman bize, ‘-şuan bizim firmamız zorunluluk kapsamında değil, daha sonra geçeriz’ diyenler, tavsiyemiz ile geçtikten sonra bize teşekkür ediyorlar. ” dedi.

**Samsun Meydan Eczanesi Sahibi Eczacı Mehmet Kaynar, e-fatura serüvenini şu şekilde açıkladı:

“e-faturaya, Kolaysoft ilimizde çalışmaya başladığından beri devam ediyorum. Kolaysoft’un e-fatura çözümü sayesinde; kolayca fatura oluşturma, takip, düzeltme yapılıyor, iade ve fatura kesimi gerçekleşiyor. e-fatura ve diğer e-dönüşüm ürünleri ile zaman ve ekonomiden önemli kazançlar sağlıyoruz ve tüm işletmelere kesinlikle önermekteyiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183