Öne Çıkanlar barış yarkadaş uyuşturucu KONSERVATUAR İspanyol sultangazi

Bu haber kez okundu.

Şiddet yerine saygı gösterecek erkekler, bugünün kadınlarının oğullarıdır!

Etkinlik çerçevesinde, Özgürlük Meydanı’na kurdukları çadırda, 6284 sayılı kanun çerçevesinde, şiddete uğrayan veya şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınlar, çocuklar, aile bireyleri, kişilerin korunması ve şiddetin önlenmesi ile ilgili bilgi veren Kadın Kolları, bilgilendirme broşürü dağıttı.
bakırk
Bakırköy iyi Parti Kadın Kolu Başkanı Gülay İslamoğlu, “Kadınların etkin varlık gösterebilecekleri, kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri bir düzende; daha iyi ailelerden, daha iyi çalışma ortamlarından, daha iyi bir adalet sisteminden, daha verimli bir ekonomiden, savaşlarla sonlanmayan sorunsuz diplomatik ilişkilerden ve daha nicelerinden bahsetmek hayal olmaktan çıkacaktır. Bu nedenle kız çocuklarımızın yetiştirilmesine özellikle önem ve kadınlarımıza iş imkanı yaratılmasına öncelik verilmesi şarttır. Daha güzel ve yaşanabilir bir gelecek sağlayabilmek için bugün alınacak önlemlerden bir diğeri de yarının teminatı olan ve kadınlarımız tarafından yetiştirilen çocuklarımıza ilişkindir. Unutulmamalıdır ki, yarının kadınlarına şiddet yerine saygı gösterecek erkekler, bugünün kadınlarının oğullarından başkası değildir.” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183