Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Ramazan boyunca günlük 3 bin 100 kişiye sıcak yemek yardımı

Beylikdüzü Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü günlük sıcak yemek hizmeti Ramazan ayında da artarak devam ediyor. Beylikdüzü’nde yardımlaşma ve dayanışma bilinciyle çalışarak ilçede sosyo-ekonomik zorluk yaşayan ailelere gıda, süt, bebek bezi yardımlarının sürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı aşevini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Zengin ve sağlıklı menülerin, hijyen kuralları çerçevesinde titizlikle hazırlanarak; mahalle muhtarlıkları, sosyal medya araçları ve kuruma gelen talepler doğrultusunda belirlenen vatandaşlara ulaştırıldığını belirten müdürlük yetkilileri, Ramazan ayı boyunca aşevi hizmetiyle de her gün 3 bin 100 kişilik sıcak yemek hizmeti sağlandığının bilgisini paylaştı.

ÇALIK: RAMAZAN BEREKETİNİ BEYLİKDÜZÜ’NÜN TAMAMINA YAYMAYA GAYRET EDİYORUZ

Sıcak yemek hizmetini özellikle covid-19 hastası, kimsesi olmayan ve yardıma muhtaç kişilere ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Murat Çalık, “İlçemizde yaşlı, dezavantajlı ve covid-19 sonucu evde karantina altında olan ailelerimiz var. Bizler aşevimizde hazırlanan yemekleri koronavirüs salgınından dolayı evde karantina altında olan komşularımız başta olmak üzere belirlenen ailelere ulaştırıyoruz. Ramazan bereketini her mahallemize, Beylikdüzü’nün tamamına yaymaya gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183