Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

İSPARK’TA KARTLA ÖDEMEDE İNDİRİM DÖNEMİ

Katlı açık ve yol üstü otoparklarıyla kent genelinde her gün yaklaşık 150 bin sürücüye hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK’ta yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında sürücüler park ücretlerini İstanbulkar ve kredi kartlarıyla yapmaları halinde yüzde 5 indirimden faydalanabilecekler. Ödemeler temassız olarak da gerçekleştirilebilecek. İndirim fırsatı sağlayan kampanya 31 Mayıs 2021 tarihine kadar İSPARK’ın tüm otoparklarında geçerli olacak.

MURAT ÇAKIR: KARTLA ÖDEME ORANI HER GÜN ARTIYOR

Pandemi ile birlikte, sürücülerin kartlı ve temassız ödeme sistemlerini kullanmaları için projeler geliştirdiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır, “Son iki yılda yaptığımız kampanya ve çalışmalarla kartla ödeme oranını artırdık. Yüzde 25’in üzerinde otopark ücretleri kartla ödeniyor ve her gün bu oran artıyor. Biz de hem sürücülerimize indirim sağlayarak onları teşvik etmek hem de pandemi döneminde nakit temasını azaltmak üzere yeni bir kampanya başlattık” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183