Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Hukukçular bu kez adliyede değil tiyatro sahnesindeydi

Maltepe Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali” kapsamında, ağırlıklı olarak hukukçulardan kurulan Eskişehir SuiGeneris Tiyatrosu’nun ‘Dönemeç’ isimli oyunu da sahnelendi. İnsanlardan uzak ve çok da güvenli olmayan bir yerde uçurumdan yuvarlanan arabalardan elde ettikleri parçalardan geçimlerini sağlayan iki kardeşin öyküsünün anlatıldığı, TankredDorst’dan uyarlanan ve Behçet Necatigil’in çevirdiği oyunda yönetmenliği Hakkı Kuş üstlenirken, sahneyi Hüseyin Akçar, Eren Coşan ve Kutan Gökkaya paylaştı.

12 ÖFKELİ” OYUN

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde 2009 yılında kurulan SuiGeneris Tiyatrosu, daha önce de katıldığı 2. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nde ’12 Öfkeli’ oyunuyla ödüle layık görülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183