Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

​​​ESENYURTLU GÜÇLÜ KADINLAR ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile protokol imzalamasının ardından Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kooperatif, dayanışmak için bir araya gelen kadınların, ekonomik ve sosyal hayatın her katmanına katılımının desteklenmesini amaçlıyor. Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi, her geçen gün iş gücünü arttırarak üretime devam ediyor.

GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN KADINLARA DESTEK OLUYORLAR

Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi Başkanı Nesrin Bozkurt, çalışmalarında dezavantajlı kadınlara öncelik verdiklerini dile getirdi. Bu çalışma ile amaçlarını anlatan Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi Başkanı Bozkurt, “Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi oluşumu olarak, Esenyurt’ta öncelikli olarak geçim sıkıntısı çeken, sosyal, ekonomik yönden çaresiz, nerdeyse tüm yükü omuzlarında taşıyan dezavantajlı kadınların istihdam olanaklarını ve fırsatlara ulaşma şansını arttırmak dolayısıyla kendilerine güvenlerini yeniden kazandırmayı amaçladık” diye konuştu

ÜRETEN KADINLAR “ÇOK MUTLUYUZ”

Güçlü Kadınlar Kooperatifi’nde dikiş yapan Asiye Çam, hem çalışıp para kazanıyoruz hem de öğreniyoruz diyerek çalışmalarının sonucunda kendilerinde özgüven oluştuğunu ifade ederek “Çok mutluyuz” şeklinde konuştu. Çam, “Öncelikle bize bu imkânı tanıyan Esenyurt Belediyesi’ne, Kemal Deniz Bozkurt’a ve eşi Nesrin Bozkurt’a, teşekkür ediyorum. Bize burada özgüven geldi, çalışıyoruz hem para kazanıyoruz hem de bir şeyler öğreniyoruz. Yani anlatamam çok mutluyuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Dürdane Demir ise “Herkese çok teşekkür ediyorum ortamımız güzel burada herkes çalışıyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Esenyurt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183