Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

“Atık Deyip Geçme Tekrar Değerlendir” Projesi!!

 Ambalaj atıklarının tekrar değerlendirilmesi yasal süreci 2005 yılında başlamış olup; Belediyemiz “GERİ DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİM MUHTEŞEM OLACAK “ Projesi ile 2012 yılında kaynakta ayrı toplama çalışmalarını başlatmıştır.

2017-2021 yılı Stratejik Planı Amaç (1)“Stratejik Yönetim ile İşleyen Kurum” un ve “Kültür Kentinin” sürdürülebilirliğini sağlamak” Hedef (7) “Kent Kültürü Kimliği“ ni ortaya çıkarmak” Faaliyet (1)”Sivil toplum örgütleri ile birlikte çocuk ve kadınlar için atıkların değerlendirilmesine yönelik çalışma ve sergi yapılması” kapsamında “ATIK DEYİP GEÇME, TEKRAR DEĞERLENDİR” Workshop çalışması uygulanmak istenmektedir.








Projede her gün kullandığımız ve bizce kullanım ömrü dolan kağıt-karton, cam, plastik, metal gibi ambalaj atıkları ile evlerde kullandığımız tekstil ürünü artıklarının farklı işlevler verilerek hayata döndürülmesi planlanmakta olup; ilk çalışma 9 Mayıs Salı günün Belediye Hizmet Binası Resim Salonunda Workshop çalışması başlatılmıştır.





Atölye çalışmaları 16-23 ve 30 Mayıs tarihlerinde devam edecektir. Çalışmanın Kent Kültürü Kimliğinin geliştirilmesinde atık kavramına yeni bir bakış acısı kazandırması planlanmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183