Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Arnavutköyün Uzun Yıllar Sonra Koku Sorunu Çözüldü

 Açık Mikrofon Buluşmalarında Vatandaşlardan Gelen Şikayet Ve Talepler Üzerine Ekiplere Haber Veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Arnavutköy’ün Uzun Yıllardır Devam Eden Koku Sorununu Çözdü. Altyapı Sorunuyla İlgili Çalışmalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ve İski İle İmzalanan Ortak Protokol Sonrası Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri İski İle Ortak Çalışmalarını Tamamladı. Arnavutköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Hilmi Külhancı, Uzun Yıllar Süren Koku Sorunun Çözüldüğü İçin Yetkililere Teşekkür Ederek Şu İfadeleri Kullandı.

‘’Bizim Burası Yıllardır Sıkıntı İçindeydi, Yapılamadı Burası. Beşiktaş Belediyemizin Ve İski’nin Çabalarıyla Burası Çözümlendi. Halkımız Ve Esnafımız Çok Memnun Şu An Ve Kendilerine Çok Teşekkür Ediyoruz. Bizlere Çok Büyük Bir Katkı Büyük Bir Yardım Oldu, Gördüğünüz Gibi Çok Güzel Bir Yer Oldu Burası Önceki Halini Görseydiniz Mümkün Değil Burada Duramazdınız. Çok Berbat Bir Koku Vardı. Burada Yürümekte, Oturmakta Zordu Kokudan Dolayı Şimdi Oturuyorlar Esnaf Ve Halk Memnun. Mahallem Adına, Belediye Başkanımıza, İski’ye Ve İbb Teşekkür Ediyoruz.’’

Koku Sorunun Olduğu Bölgede Esnaflık Yapan Gazi Ateş, Gelen Kötü Kokulardan Dolayı Çok Müşteri Kaybettiğini Söyledi.
‘’Yaklaşık Çok Uzun Yıllardan Burası Böyle, Biz 2 Yıldır Buradayız. Gelen Tüm Misafirlerimize Yaşadığımız Bu Koku Sorununu Sürekli Aktardık. Hem İbb’ye Hem Beşiktaş Belediyesi’ne En Son Seçimlerden Sonra Her Şey Oturunca Karar Aldılar. Buradaki Koku Tamamen Bitmiş Oldu. Burası Aslında En Önemli Noktası Da Şöyle, Arnavutköy’de Her Alanda Bir Geçiş Alanı Yoktu. Buradaki Bütün Yaşlılar Bu Yolu Kullanıyorlar Şu An. Esnaf Olarak Bizi Sevindiren Tarafı Bu Şöyle Bir Durum Müşteri Açısından Bize Katkı Sağladı. Ondan Dolayı Biz Çok Mutluyuz. Kokudan Dolayı Geçmişte Çok Ciddi Müşteri Kaybımız Oldu. Teşekkür Ediyoruz Hem İbb Hem Beşiktaş Belediyesi Çok Değerli Bir İş Yaptılar’’dedi.

KENT YAŞAM


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183