Öne Çıkanlar Kemal Sunal Amfi Tiyatro Özyurtlar İnşaat İbrahim Oktugan Şiddeti Protesto Hazım Tamer

Bu haber kez okundu.

Başakşehir’de 5 Ton Balık Dağıtıldı

 Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul’da yer aldığı etkinlikte Kayaşehir Kapalı Pazar Fuar ve Sergi Alanı’nda gerçekleşti. 20 bin kişinin katıldığı festivalde usta aşçılar tarafından özenle pişirilen 5 ton balık vatandaşlara ikram edildi. Hacıvat-Karagöz ile kukla oyunları ile renklenen festivalde ayrıca Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu vatandaşlarla birlikte Horon oynadı.

BAŞAKŞEHİR SAĞLIĞIN BAŞKENTİ OLACAK


Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin yakında ilçede hizmete açılacağını müjdeleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ‘’ 2020 yılı Haziran ayında hizmete girecek Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ‘Başakşehir Şehir Hastanesi’ ile Başakşehir, sağlığın başkenti olacak’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183