Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi istanbul Şebi Arus silahlı saldırı AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı

Bu haber kez okundu.

"Avcılar'da Hizmet Seferberliği: Cihangir Mahallesi'ne Yoğun İlgi!"

Cihangir Mahallesi'nde gerçekleştirilen hizmet seferberliği kapsamında, Avcılar Belediyesi'nin farklı birimlerinden oluşturulan ekipler, sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başladı. Fen İşleri'nden Temizlik İşleri'ne, Park ve Bahçeler'den Veterinerlik İşleri'ne kadar 20 araç ve 53 personel ile oluşturulan ekip, mahalle genelinde çeşitli sorunlara çözüm üretti. Temizlikten yolların bakımına, ilaçlamadan yeşil alan ve park düzenlemelerine kadar birçok alanda çalışmalar gerçekleştirildi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, gençlik ve dinamizmiyle mahalle hizmet seferberliğini yakından takip etti. Başkan Çaykara, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte mahalle sakinlerini ziyaret etti, taleplerini dinledi ve not aldı. Çaykara, yaptığı açıklamada, "Başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında bugün Cihangir Mahallemizdeyiz. Ekiplerimizle birlikte mahallemizi dolaşıyor, tespit ettiğimiz sorunları çözüme kavuşturuyoruz. 10 mahallemizde başlattığımız seferberliğimiz zaman içinde sürekli hale gelecek ve kentimizde çözüme kavuşmayan tek bir sorun bırakmayacağız. Avcılarımızı yaşamın merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183