Öne Çıkanlar Türkmenistan kim başkanları MİTİNG sah

Bu haber kez okundu.

Turizm haftası Küçükçekmece’de kutlandı

 Programa Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Ergen, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini dile getiren Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, “Hazırlıklarından dolayı okul müdürümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Turizm deyince sadece Antalya ve civarındaki sahillerimizi dikkate almak artık anlamsız olduğunu herkes biliyor. Biz büyük bir medeniyete sahibiz. Bizim toprağımızın dağı, taşı, ovası, ormanı, bahçesi her tarafı gerçekten gezmeye, eğlenmeye, dinlenmeye müsait yerler. Bunu en güzel şekilde kendimiz kullandığımız gibi insanlık âleminin istifadesine sunmak katkının da bedelini almak mecburiyetindeyiz. Hepinizin Turizm haftasını kutluyorum’’ dedi.



“ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEMİZİ TEMSİL EDİYOR”

Sektöre her sene 100 öğrenci kazandırdıklarını söyleyen İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mustafa Ergen, “39’uncusu düzenlediğimiz programa katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ülkemiz turizm çeşitliliği bakımından büyük bir öneme sahiptir. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilçemizi çok başarılı bir şekilde temsil etmektedir. Bizler öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmek için elimizden geleni yapıyoruz’’dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Ney ve Kanun gösterileriyle devam etti. Halk oyunları ekibi Türkiye’nin 7 bölgesinin anlatıldığı gösterilerini sergilerken İMKB öğrencileri turizm haftasına özel hazırladıkları şiirlerini okudular.



Ayrıca 13.Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, Yılın en iyi Lisesi Ekip Yarışması ve Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması’nda başarı gösteren öğrencilere madalyalarını Cemallettin Bal, Cemal Yılmaz ve Hamza Gönenç takdim etti. Program sonunda misafirlere yemek ikram edildi. Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183