Öne Çıkanlar istanbul balıkçılar emniyet teşkilatı iftarda ingiltere ligi beylikdüzü balıkçılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Karayalçın, Bakırköylülerle buluştu

 CHP İlçe Örgütünün düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç alanlarda, meydanlarda, evlerde çalışmalar yaptıklarını, özlenen bir Türkiye için hep birlikte daha neler yapabileceklerinin değerlendirmesi amacıyla toplandıklarını söyledi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da katılımcıları selamlayarak, genel seçimin önemine değinerek ülkenin kırılma noktasında olduğunu söyledi. Halkın umudu olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için var güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi.
Kahvaltılı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, parti örgütünden seçim bildirgesini seçmenlere iyi anlatmasını isteyerek, “Biz kendimizi iyi anlatabilirsek, bir taşla iki kuş vuracağız” dedi.




“Milletvekillerimiz, partililerimiz ve gönüllülerimiz, İstanbul'un sokaklarındayız” diyen Karayalçın, partilerinin siyasi ahlak yasası ile Türkiye siyasetinin temizleneceğini söyledi. İktidara geldiklerinde CHP olarak bir siyasi ahlak yasası çıkaracaklarının altını çizen Karayalçın “Siyasi ahlak yasası Türkiye’nin siyasetini temizleyecek. 12 Eylül anayasalarını tümüyle kaldıracak. O bağlamda yüzde 10 seçim barajı kaldırılacak” dedi.





CHP’nin seçim vaatlerinin kaynaklarını anlatan Karayalçın, “Sayın Genel başkanımızın hesabı şu. 1923 yılından 2002 yılına kadar 57 hükümet kurulmuştur. Bu hükümetler 780 milyar dolar kaynak toplamış. 2002 ile 2015 yılları arasında bu malum hükümet 1 trilyon 800 milyar dolarlık kaynak toplamış. İyi kaynak toplamışlar. O işi iyi yapıyorlar. Şunu sormamız lazım. Toplamış olduğun bu kaynakla yeni bir Keban mı yaptın, yeni bir demir çelik mi yaptın, GAP'ı mı bitirdin? Doğu Karadenizlilerin yıllardır peşinde olduğu DOKAP'ın, 25 Milyarlık projelerini mi tamamladın? Batı Karadenizlilerin yıllardır rüyasını kurdukları Kilyos vadisi projesini mi yaptın? Çorumla Samsun arasında üreticiler demiryolu bekliyorlar. Konya'yla Mersin arasında üreticiler ürünlerinin Mersin Limanına taşınması için demiryolu bekliyorlar. Bu parayla onları mı yaptın? Bu parayla ne yaptın sen Allah aşkına? Kendi dediğini bile yapamadın, Kanal İstanbul'u bile yapamadın? Burada ne olduğunu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç söyledi: 'Burada israf var israf' biz söylemiyoruz, kendileri söylüyorlar" diye konuştu.

Selvi SARITAÇ-Kent Yaşam


Anahtar Kelimeler:
CHPBakırköyKarayalçın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183