Öne Çıkanlar emniyet teşkilatı iftarda beylikdüzü balıkçılar istanbul balıkçılar ingiltere ligi FLAŞ HABER

Bu haber kez okundu.

AK Parti ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı

 AK Parti İstanbul teşkilatının Bağcılar Meydanı’nda düzenlediği programa, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Mehmet Muş, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 3. Bölge Milletvekili Adayları, Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı katıldı.

Bağcılar Meydanı’nda bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “14 Ağustos’tan bu yana milletimizle birlikte yürüyoruz. Milletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, yanıltmadı. Önümüzdeki dönemde, milletimizle kurduğumuz bu gönül bağını daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul’da yeni bir başarı destanı yazacağımıza inanıyorum. Ülkemizi bir uçtan uca kadar yeniden imar eden bir hareket olarak, AK Parti’ye oy vermeyenlerde hata aramıyoruz. Eğer bir hata varsa o bizdedir diye düşünüyoruz. Daha fazla çalışarak bunları da düzelteceğiz. Karşımızda sadece CHP, sadece HDP, sadece paralel medya yok. Karşımızda kirli bir ittifak var.




Buradan Kürt kardeşlerime sesleniyorum: Doğu’da şehit edilen bir asker için bir söz söylemeyen, teröriste terörist diyemeyen bir HDP, Türkiyelileşmekten bahsedemez. Bu ülkede ölümler, zulümler yaşandı. Dersim’de yaşananları herkes hatırlıyor. Bunu yapan CHP zihniyetidir. Bugün HDP, CHP ile kol kola yürüyor. Kürt kardeşlerimin bunu düşünmesi lazım. AK Parti, Kürtlerin partisidir, AK Parti, Türklerin partisidir, AK Parti, Alevilerin partisidir, AK Parti, Sünnilerin partisidir. AK Parti, Türkiye’dir” dedi.
Konuşmaların ardından, adaylar ve başkanlar Bağcılar Çarşı Caddesi boyunca vatandaşları selamlayarak, karanfil dağıttılar. Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183