Öne Çıkanlar istanbul balıkçılar emniyet teşkilatı iftarda beylikdüzü balıkçılar ingiltere ligi FLAŞ HABER

Bu haber kez okundu.

Ak Parti İstanbul adaylarını tanıttı

 Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda, açılış konuşmasını Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci yaptı. Temurci, “Bu seçim; Türkiye’nin küresel bir aktör olmasının önünde en büyük engel olan köhnemiş sistemin, yeni ve sivil bir anayasa ile kökten değiştirileceği yeni bir müjdenin adı olacaktır. Bu seçim; çözüm sürecini taçlandıracağımız, anaların gözyaşlarının sonsuza dek dindiği bir bayram olacaktır. Bu seçim, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşan Türkiye'nin önündeki büyük bir virajdır. Bu seçim, 13 yıldır her türlü şer odağına karşı elde edilen kazanımların devam etmesi adına, yeniden varoluş ve yeniden diriliş süreci olacaktır. Önümüzdeki dönemde, adaylarımızla birlikte, girilmedik bir mahalle, girilmedik bir sokak ve en önemlisi girilmedik bir gönül bırakmayacağız. Amacımız, Genel Başkanımızın bize verdiği hedefi yakalamak. Yani; yüzde 55” dedi.

İSTANBUL’DAKİ SONUÇ TÜM ÜLKEYİ ETKİLEYECEK

Toplantıda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da 7 Haziran’da yapılacak seçimleri “Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim” olarak tanımladı ve şöyle devam etti:
“İstanbul gibi Türkiye'nin aynası, merkezi olan bu şehirdeki siyaset, alınan sonuç, tüm ülkeyi etkileyecektir. İnanıyorum ki birilerinin beklentisinin tersine, milletimizin hayrına güzel bir sonuç alacağız ve hizmete devam edeceğiz. Evrensel boyutta hizmetler yaptık. Yerel anlayışla yaptığımız hizmetlerimizi, durmadan, yorulmadan sürdürüyoruz. Hizmet bizim işimiz. Bırakın temel atmaları, artık açılışlara bile yetişemiyoruz. Yarıştan sonra da koşan atlarız. Koşarak dinlenen ama geriye bakmayan hizmet aşkımız var. Aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz.”

AK PARTİ KADROLARI YOLA ÇIKMAYA HAZIR

Başbakan Davutoğlu, “İstanbul, dünyada büyük havalimanına sahip olan şehir olacak. Hayallerinin yetişmesi mümkün olmayan üç katlı tünel. Kuzey Marmara Otoyolu, bütün bağlantı yollarıyla 3 katlı tünel birleştiğinde belki de dünyada en özgün ulaştırma ağlarından birine İstanbul sahip olacak. Biz, burada tarihin önünde söz veriyoruz. İstanbul'un kadim kültürünü yansıtan her bir taşını koruyacağız. Bütün vakıf eserlerini elden geçirdik. Camilerimizi, türbelerimizi, güzel mekanlarımızı, külliyelerimizi, kütüphanelerimizi, bu tarihi dokuyu korumak bize en büyük emanettir. Bir taraftan da İstanbul'u, yükselen güç olan Türkiye'nin küresel dünyaya açık en müreffeh şehri yapmaya kararlıyız. Kanalistanbul, 3 katlı tünel, Marmaray, Avrasya Tüneli, üçüncü köprü, dünyanın en büyük havalimanı, batıya, doğuya ve İzmir'e doğru uzanan otoyollar, işte İstanbul'un geleceği bu vizyonda" dedi.
Davutoğlu’nun konuşmasının ardından, İstanbul milletvekili adayları tek tek sahneye çağrılarak kamuoyuna tanıtıldı. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Kent Yaşam

Anahtar Kelimeler:
Ak Partiİstanbul Adayları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183