Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

Serdar Ortaç'tan "Eski Serdar'a ne dersiniz?

 Şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün Bebek'te bisikleti ile birlikte sahil turu atarken görüntülendi. Ortaç kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ALLAH BELANI VERSİN DERDİM"

Muhabirlerin "Geçmişte yaptıklarınızı düşünürseniz eski Serdar'a ne derdiniz?" sorusuna "Allah belanı versin derdim. Eskiden kötüydü ağabey ne diyebilirim ki" cevabını verdi.Serdar Ortaç'tan 'Eski Serdar'a ne dersiniz?' sorusuna ilginç yanıt: Allah belanı versin derdim"

ÖLENE KADAR ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Geçmişte yaşanan ödül törenindeki Ahmet Kaya polemiği ile ilgili olarak ise Serdar Ortaç "Her zaman özür diliyorum, herhalde ölene kadar da özür dileyeceğim. Çok pişmanım" dedi.

EŞİNDEN KALAN ELDİVENLERİ KULLANIYOR

Öte yandan pembe eldivenleri İle dikkat çeken Ortaç "Bu eldivenler eski eşimden kaldı, ben de bunları kullanıyorum" diyerek tura devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183