Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Nuhoğlu'ndan 1. yılında 25 proje

Kadıköy Belediyesi, 10 Nisan Cuma akşamı Kadıköylülerin de katılımıyla 31. doğum gününü kutladı. CKM'de kokteylle başlayan geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, Kadıköy'ün eski belediye başkanları Cengiz Özyalçın, Osman Hızlan ve Selami Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda CHP'li yönetici ile Metin Akpınar, Enis Fosforoğlu gibi sanatçılar ve gazeteciler katıldı.

"YAĞMA POLİTİKALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Etkinlik Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun konuşmasıyla başladı. Nuhoğlu, “Bugün belediyeler sadece yol yapan değil park sorununu da çözen aile bireylerinden biri olmak zorundadır. Kadıköy sakin bir yer. İnsanlarımı da sakin; ama bizim Cumhuriyetten kaynaklanan değerlerimiz var. 10 Kasım’larımız 29 Ekim’lerimiz. Bir de yapmayacaklarımız var. Tarafız; Haydarpaşa'da tavırlıyız. Haydarpaşa arazisi deprem toplanma yeri olarak kalsa 400 bin kişiyi ağırlar. Moda’daki camiyi biz Kadıköylüler ihtiyaç duyarsak yaparız. Bırakın kararı biz verelim, bırakmazsanız da kararı yine biz vereceğiz” dedi.

Önümüzdeki iki yılda gerçekleşmesi planlanan 25 projenin tanıtıldığı sunumun ardından konuşan Nuhoğlu, “Stratejik plan toplantılarında konuştuğumuz 52 projeden 25'ini bu videolarda anlatmaya çalıştık. Projelerimiz gerçekleşecek ve Kadıköy'de yaşamak gerçekten bir ayrıcalığa dönüşecek. Şimdi söz ve karar Kadıköylünün. Kadıköy özgürlüğün kenti. Biz bu kentte hayal kurmaya devam edeceğiz ve bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz." dedi. Gece Leman Sam konseriyle devam etti.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183