Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR
 Küçükçekmece ilçesinin 21 mahallesinde iftar sofraları kuran Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki binlerce çocuğu aynı sofrada buluşturuyor. Bu kapsamda düzenlenecek iftar yemeğinde, Küçükçekmece Bilgi Evi öğrencileri aynı sofrada buluşacak.  

Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanın’da gerçekleşecek olan iftar sofrasına binlerce çocukla birlikte Halkalı Mahallesi sakinleri de oturacak. 9 bin kişiyi aynı sofrada buluşturacak iftar yemeğine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katılacak. Etkinlikte ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından çocuklara özel pamuk şeker, elma şekeri, macun, vişne şerbeti ve patlamış mısır ikramı yapılacak. İftara katılan çocuklar, animasyon ekibinin Hacivat – Karagöz gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirecek. 

PROGRAM:

Tarih: 10 Haziran 2017 Cumartesi

Yer:   Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı

Saat: 20.44

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183