Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi ödüle doymuyor


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret eden öğrencilere saat hediye eden Başkan Aydıner, “Başarılarıyla bizleri gururlandıran
Bilim Merkezi öğrencilerimizi ve onların öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 46.’sı düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na toplam 13 proje ile katılan Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi, 3 ödül birden aldı.

Bilgisayar, Biyoloji, Fizik (Temel), Fizik (Uygulamalı), Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı olmak üzere 10 branşta toplam 745 projenin içinden yarışmanın finaline 100 proje kaldı.

Yarışmada Bilim Merkezi öğrencileri İbrahim Halil Yıldız ve Murat Furkan Mansur, bilgisayar dalında birincilik, Yusuf Turhan ve Bahadır Cüneyt Birtürk, bilgisayar dalında üçüncülük, Fatih Akkocaoğlu ve Orhan Şentürk ise fizik dalında üçüncülük ödülü aldı.

FİNAL YARIŞMASI MAYIS AYINDA

Ödül törenine İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Mehmet Karaca, Rektör Yardımcısı İbrahim Özkol, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Bayrampaşa Milli Eğitim Şube Müdürü Hasip Turhan ile öğrenciler ve veliler katıldı.
Birincilik ödülü kazanan projelerin diğer bölge birincilerinin de katılımıyla mayıs ayında Ankara’da yapılacak Türkiye finalinde yarışacağı öğrenildi. Özgür

Deniz KAYA-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183