Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ’NÜ ADIM ADIM GEZİYOR

 Ramazan ayının maneviyatını Beylikdüzü sakinleri ile yaşayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçeyi adım adım geziyor.



Ramazan Ayı boyunca vatandaş ve esnafın Ramazan ayını tebrik eden Başkan İmamoğlu, öneri ve istekleri tek tek not ediyor. Gündüz tüm mahalleleri dolaşarak esnafın ziyaret eden Başkan İmamoğlu, akşamları ise vatandaşın evinde iftar sofrasına konuk oluyor. İmamoğlu’na esnaf ziyaretlerinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve müdürler de eşlik ediyor.

Beylikdüzü Bayrama Hazırlanıyor

Beylikdüzü’nü daha da güzelleştirmek, çevrede meydana gelen olumsuzlukları gidermek için sürekli yapılan saha çalışmaları Ramazan ayında sıklaştı.



Ramazan ayında bir yandan esnafı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, bir yandan da sahada incelemelerde bulunuyor, tespit ettiği eksikleri ve vatandaşlardan gelen önerileri beraberindeki ekiple değerlendiriyor. Gerçekleşen mahalle ziyaretleri ile Beylikdüzü bir anlamda bayrama hazırlanıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183