Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Ankara'da Esrarengiz Patlama Sesi
Ankara'da saat 13.30 sıralarında şehrin birçok yerinden duyulan şiddetli patlama sesi korkuya neden oldu.
Patlama sesinin duyulmasının ardından polise ihbar yağdı. Polis ekipleri bunun üzerine şehir genelinde araştırma yapmaya başladı.
Sanayi bölgeleri başta olmak üzere şehrin her noktasında itfaiye ve sağlık görevlileriyle askeri görevliler, koordineli şekilde yapılan detaylı araştırmada somut bir bulguya rastlamadı.

Sosyal medyada dile getirilen ve doğrulanamayan iddialar arasında, gürültünün Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu'nda yapılan bir tatbikattan kaynaklandığı da var.
Patlama sesinin nereden geldiği veya nasıl oluştuğuysa henüz kesin olarak tespit edilemedi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği de iddialar üzerine bir açıklama yayınladı. Valilik'in internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Ankara ilimizde bir patlama olduğuna dair haberler yer almaktadır. Şu ana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde Valiliğimizce açıklama yapılacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183