Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Athena Gökhan'dan, İmamoğlu ve Yıldırım'ın kravatına yorum yapan Melih Gökçek'e tepki

 Yayını takip eden Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'de ortak yayınla alakalı paylaşımlar yaptı. Ardı ardına paylaşımlar yapan Gökçek'in Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın kravat tercihiyle ilgili tweeti, dikkat çekti.

"ÜLKEMİZİN İTİBAR KAYBETMESİ ÇOK OLAĞANDIR"

Gökçek'in Yıldırım ve İmamoğlu'nun kravatına yaptığı yoruma şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan tepki geldi. Özoğuz, " Üzücü olan ne biliyor musunuz? Güleriz ağlanacak halimize misali. Halkımızı hakikaten aptal yerine koyuyor olma arzunuz! Ortada bu mevkiilerde bu seviyeler olduğu sürece Ülkemizin itibar kaybetmesi çok olağandır." paylaşımıyla tepkisini ortaya koydu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183