Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Kurum'dan İBB ve Küçükçekmece Belediyesi'ne sert eleştiriler

AK Parti 2019'da kaybettiği İstanbul ve Küçükçekmece'yi almak için saha çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Kurum, Küçükçekmece'de Fevzi Çakmak Meydanı'nda bir miting düzenledi. Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'ne sert eleştiriler yöneltti.

Mevcut İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Kurum, ‘’İstanbul'un kaynaklarını kendi emelleri için harcamayı bilirler. Boy boy reklam asıp 175 milyon TL harcamayı bilirler. Yol yürüdükleri il başkanlarını arkadan hançerlemeyi bilirler. Ablam dediği Akşener'i görse şimdi yolunu değiştirir. Çünkü bunların derdi yok. Kendi gelecekleri için yapmayacakları hiçbir iş yok.’’ dedi.

"KÜÇÜKÇEKMECE İNİM İNİM İNLİYOR"

CHP yönetiminin Küçükçekmece’ye hizmet etmediğini vurgulayan Kurum, ‘’Küçükçekmece bugün CHP’nin kifayetsiz belediyeciliğinin pençesinde inim inim inliyor. Şu 5 yıldır, ne Büyükşehir’in ne Küçükçekmece Belediyesinin sizlere en ufak bir hizmeti var mı? Yok.’’ dedi. Kurum, 1 Nisan’dan itibaren Küçükçekmece’de ulaşım, kentsel dönüşüm, çevre ve kadınlar ile ilgili projelerini sıraladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183