Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

HEDEF FİTNESS’TA DÜNYA ŞAMPIYON!

 HEDEF FİTNESS’TA DÜNYA ŞAMPIYON!

Sağlıklı yaşam bilincinin artmasıyla birlikte, son on yılda Türkiye’de inanılmaz hızla büyüyen fitness sektörünün dünya şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcu Türkiye 2. si Melih Aktaş Bakırköy’de!

Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi mezunu olan, 2016 büyük erkekler -68 Türkiye 2. si Melik Aktaş, şimdilerde İspanya’da yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlanırken, kişiye özel ders, ağırlık ve kardio antrenmanı, beslenme ve suplement danışmanlığı, antrenman teknikleri, pilates ve reformer derslerle, hem şampiyonaya hazırlanıyor, hem de yeni şampiyonlar yetiştirmeyi hedefliyor.

FİTNESS’E İLGİ BÜYÜK AMA DEĞER KÜÇÜK!

Fitness’a isim olarak ilginin büyük olduğunu fakat gerçek değerini bilen kesimin çok az olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Melih Aktaş,  “Ne yazık ki fitness plaj vücudu denilen bir çalışma biçimi ile 2-3 ay yapılan bir alan gibi görülüyor ülkemizde” diyerek, bu sporu 7’den 70’e herkesin yapabileceğini ve sosyal hayata katılım açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

23 senedir bu spora ilgisi olduğunu ve tamamen kendi imkanlarıyla çalışarak hayal ettiği başarıyı sağladığını belirten Aktaş, “Milli takıma girmek hayalimdi. Hayallerimi gerçekleştirdim ama daha hedeflerim var” dedi. 23 yıl önce bu sporu yapmanın çok zor olduğunu, şimdilerde ise hemen hemen her mahallede bir spor kulübünün olduğunu ifade eden Aktaş, “Sporun değerini ve önemini küçük yaşlarda çocuklarımıza öğretirsek, sağlıklı ve kaliteli yaşamı da öğretmiş oluruz” diyerek, toplumda henüz bu bilincin oluşmadığını ifade etti. 

GELİŞMESİ İÇİN SPONSORLARLA DESTEKLENMELİ!

Genç yaşta toplumda yeteri kadar değer görmeyen fitness’ta milli sporcu olan Melih Aktaş, diyet ve düzenli antrenmanlarla şampiyonaya hazırlandığını, milli takımla birlikte gidecekleri kamptan sonra 3-7 Kasım tarihleri arası İspanya’da yapılacak dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Ülkemizi dünyada temsil edebilmek ve başarısının devamını sağlayabilmek için şimdilerde bir sponsor arayışında olan Melik Aktaş, kendisine destek verebilecek kurum, kuruluş, şahıs veya bir sporcu suplementleri firması ile anlaşma konusunda da spor severlere çağrıda bulundu.

3-7 KASIM’DA İSPANYA’DAKİ DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK!

“Başarı çalışarak, emek vererek ve hatta sosyal yaşantıdan ödün vererek gerçekleşiyor” diyen Aktaş, bu alanda aldığı tüm eğitimleri kendi vücudunda deneyerek, antrenman yaparak, doğru beslenip dinlenerek, deneyip hatta başarız olarak vaz geçmediğini belirten 2016 büyük erkekler -68 Türkiye 2. si Melik Aktaş, sporseverlerin de fitness sporuna ve sporcusuna sahip çıkmasını isteyerek, “Bu alanda kurumsal bir yapı altında çalışmanın çok daha doğru ve ileriye dönük olacağını söyledi. Aktaş, “Ülkemiz dünyada spor, eğitim ve kültür alanlarında haberlerle gündeme gelmeli” dedi.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183