Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

ESENLER’DEN SPOR VE SPORCUYA TAM DESTEK!

 Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da, düzenlenen bir törenle amatör spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi yardımı yaptı. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Amatör Kulüplerimize ve Okullarımıza Spor Malzemesi Dağıtım Töreni; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hakkı Çakır, kulüp yöneticileri ile çok sayıda antrenör, sporcu ve veli katıldı.

GENÇLERE DESTEK OLMAK GÖREVİMİZ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, törende yaptığı konuşmada amatör spor kulüplerine ve okullara bu yılda malzeme yardımında bulunduklarını belirterek,"Yaklaşık bin 500 sporcumuz ile okullarımızdaki öğrencilerimizin kullanacağı spor malzemelerini vermeyi Belediye olarak kendimize görev addediyoruz. Bu desteği paramız çok olduğu için değil, gerekli olduğuna inandığımız için yapıyoruz" dedi.

ÜLKENİN GELECEĞİ GENÇLERİN ELİNDE

Konuşmasını sık sık "Esenler seninle gurur duyuyor" sloganı ile kesen öğrencilere seslenen Başkan Göksu, "Gençler, siz bu ülkenin geleceğisiniz. Bu ülkenin geleceği sizin elinizde. 15 Temmuz'da bu milletin başına bomba yağdıranların karşısına bu ülkenin delikanlıları çıktı. Bu yatırımları, bu hizmetleri, vatanı için, bayrağı için, dini için, diyaneti için, kutsalı için gerektiğinde canını feda edebilecek yüreklilikte birer genç olmanız için yapıyoruz. Bugün yaptığımız malzeme yardımı ile gençlerimizi spora teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Gençlerimize düşen görev: çalışmak, çalışmak, çalışmak..." şeklinde konuştu.

Başkan Göksu, konuşmasının ardından protokol üyeleriyle birlikte Esenler’deki 13 amatör spor kulübü ve okulların temsilcileri ile sporcularına ayakkabıdan eşofmana, toptan formaya kadar yıl boyunca kullanacakları spor malzemelerini dağıttı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183