Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Mehmet Deniz Stuttgart Ares vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

ÇATALCA’DA VEFA VE HUZUR VAR

‘’Efsane Çatalcaspor Yönetici ve Sporcular Buluşması’’ programına ilçenin unutulmaz sporcu ve yöneticilerinin yanı sıra mevcut Çatalcaspor mevcut Başkanı Hasan Gökçe’de katılım sağladı. Programda akşam yemeğinin yenilmesinden sonra eski anılar yeniden tazelenerek duygusal anlar yaşandı. İlçenin efsane yönetici ve sporcuları ilçede sporda her alanda sporun ve sporcunun gelişimi için öneri ve görüşlerini ifade ederken, Başkan Mesut Üner’in Çatalca Belediyespor Kulübü kuruluşu, Spor Adası, Yeni Stadyum ve İlyas Demiroğlu Güreş Salonu gibi hizmetlerinden dolayı tebrik mesajlarını bizzat illettiler. Gecenin sonunda efsane yönetici ve sporcular Başkan Mesut Üner’e vefasından dolayı teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafları çekildiler.

 

Efsane yönetici ve sporcuların keyifli bir akşam yaşadığı programın sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızın merkezine her daim vefa duygumuzu güçlendirdik. Bu anlamda ilçede alın terini ve yüreğini Çatalcaspor’un başarısı için ortaya koyan efsane yönetici ve sporcularımızla bir araya geldik. Muhteşem unutulmaz bir akşam oldu. Çatalcamızın olduğu İstanbul şehrinde vefa sadece bir semt adı asla olmayacak. Davetimize icabet ettiklerinden dolayı tüm efsane yönetici ve sporcularımıza çok teşekkür eder, bir ömür boyu önce sağlık sonra mutluluk, huzur ve başarılar dilerim.’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183