Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu istanbul Tuvalin Sesi spor TBMM

Bu haber kez okundu.

Yunus Ekipleri Esenler’de Çocuklara Eğitim Verdi

 

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus ekibi, "4-10 Nisan Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında Esenler’de yaşayan çocuklara yönelik bir eğitim programı düzenledi. Dede Torun Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimde çocuklar polis ağabeylerinden eğitim aldılar. 

 

EBRUYLA YAPILMIŞ TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

 

Emniyet personeli, çocuklarla birlikte hem eğlendi hem de daha güvenli bir yaşam konusunda eğiterek minikleri bilgilendirdi. Eğitimde çocuklara; "155 Polis İmdat Hattı", "Emniyet Birimlerinin Tanıtımı", "Trafik Işıkları", "Güvenli İnternet", "Yabancı Kişilere Karşı Yaklaşım" ve "Toplu Kullanım Alanlarında Davranış Şekilleri" gibi çeşitli konularda bilgiler verildi. Çocuklar da polis ağabeylerine ebru sanatıyla yapılmış Türk Bayrağı hediye ettiler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183