Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Yılın Yerel Gazetesi Ödülü Kent Yaşam’a

Dünya Basın Mensupları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve 10’uncusu gerçekleştirilen Yılın Enleri Ödül Töreni, DBMD Genel Başkanı Muzaffer Tunç öncülüğünde koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Sanat, siyaset ve bürokrasi dünyasından birçok misafirin ağırlandığı gecede yılın 'en'leri ödüllendirildi.

YILIN EN İYİ GAZETESİ: KENT YAŞAM

Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Turizm, Devlet Bakanı Gülden Akşit, 25. 26 ve 27. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, MHP 25., 26 ve 27. Dönem Milletvekili Arzu Erdem, İyi Parti 27. Dönem Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna,  oyuncu Hülya Koçyiğit, Serpil Tamur, Bahadır Yenişehirlioğlu, Kerem Alışık, Vildan Atasever ve sunucu Zahide Yetiş gibi birçok önemli ismin ödül aldığı törende  “Yılın En İyi Yerel Gazetesi” ödülünü Kent Yaşam gazetesi adına gazetemiz İmtiyaz Sahibi Celal Karaali aldı.

“SOKAKLARDA VE MEYDANLARDA HALKIN HAKKINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Karaali ödül töreninde yaptığı konuşmasında, “Dernek Başkanı Muzaffer Tunç’a, Yönetim Kuruluna ve Jüri üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye eski Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna dahil olmak üzere onlarca dostu da aynı çatı altında görmek ayrı bir mutluluk oldu. Dünya Basın Mensupları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde ödül verilecek kuruluşlar arasında olmak ve İstanbul özelinde yılın en istikrarlı yerel gazetesi seçilmek tabi ki çok güzel. Bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarım ve bize reklamlarıyla destek verenler adına alıyorum. Ben 27 yılı geride bırakmış bir yerel gazeteci olarak şunu söylemek istiyorum; sokaklarda ve meydanlarda halkın hakkını savunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. İSA KARAARSLAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183