Öne Çıkanlar Türkiye FETÖ Next Level Tera Çebi İstoçspor

Bu haber kez okundu.

YEŞİLOVA ESNAF SPOR 15 AĞUSTOSTA TOP BAŞI.

 Yeşilova Esnaf spor Başkan Vekili Salih yetik, yaptığı açıklamasında 2017-2018 Futbol sezonu için yönetim kurulu olarak sezon için programı belirledik. Biz iyi günde kötü günde iki sezondur A takım oyuncularımızla ve geçen sezon U-19 takım oyuncularımızla temsil ettiğimiz Yeşilova Esnaf spor camiası adına birlikte mücadele ettik. A takımımız sezon başında büyük şanssızlıklar yaşadı buna rağmen önceki sezon olduğu gibi kimseye boyun eğmediler, kimseden korkmadılar, ve son maça kadar mücadele ettiler.

Hakkettiğimiz puanları alabilseydik şu anda Süper amatör ligde oynuyor olacaktık.


 

Yetik, Buna rağmen oynadığımız her takımla baş baş mücadele ederek bizleri hayal kırıklığına uğratmadılar. Kaldı ki biz kulüp olarak centilmenliği, dostluğu, sporcumuzun sağlığını ve kendi aramızdaki kardeşliği zaten her türlü neticeden hatta şampiyonluktan üstün sayıyoruz. Bu anlamda skor yapmak değil, spor yapmak için sahadaydık ve bunu en güzel şekilde başardık. Dostlar kazandık, gönüller kazandık, saygı kazandık, sevgi kazandık.


Yeni Futbol sezonunda A takımızı Teknik Direktör olarak Murat Aslanyuvası ve yardımcılığına Genel Kaptan -Yılmaz Akı yapacaktır. 2017-18 Futbol sezonu için 15 Ağustosta çalışmalara başlayacağız.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183