Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Yerel seçim atmosferinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü siyasileri de gazetecileri de terletti

Büyük Birlik Partisi’nden ‘Özel’ kahvaltı

Göreve geldiğinden itibaren Küçükçekmece’de katılmadığı etkinlik ve sıkmadık el bırakmayan Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Kahvaltıya Küçükçekmece’nin ve siyasetin nabzını tutan basın emekçileri katıldı. Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, gazetecileri ağırladığı bu samimi toplantıda yerel seçim ve gündeme ilişkin önemli açıklamalara imza attı.

AK Parti Esenyurt basın emekçilerini ağırladı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da basın emekçilerinin gününü unutmadı.

AK Parti Esenyurt organize ettiği kahvaltı programıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda konuşan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, “Esenyurt olarak 94 ruhunu yakalamış bir şekilde yerel seçimlere giriyoruz, heyecanımız çok yüksek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de Esenyurt’u da kazanacağız” dedi.

Ataşehir, 10 Ocak’ı unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ataşehirli yerel gazetecilerle bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, gazetecilik mesleğinin önemine ve zorluklarına değindi. Başkan İlgezdi “halkın doğru haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla gece gündüz çalışarak yerine getiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Erdal Nas, gazetecileri Avcılar’da ağırladı

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere giderken, CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Erdan Nas, Avcılar Violet Davet Salonu’nda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında organize ettiği yemek ve müzik dinletisi programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü’nde büyük buluşma

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Mehmet Murat Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Çalık yerel seçimler için iddialı konuşarak, “İkinci dönemimde Beylikdüzü’nün adı uluslararası belediyecilikle anılarak Türkiye ve dünyaya örnek olacak” dedi.

CHP İstanbul’dan ‘Özgür’ basın vurgusu

Çalışan Gazeteciler Günü'ne büyük önem veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı, Zeytinburnu’ndaki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde bir yemek organizasyonuyla basın emekçilerini ağırladı.

Toplantıda konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Türkiye’deki siyasi iktidar, medyanın yüzde 95’ini bir biçimiyle baskı altına alarak, sansürleyerek, kontrol altına alarak, basın üzerinde bir tahakküm kurarak medya kuruluşları üzerinden toplumu kutuplaştırıyor, toplumu ayrıştırmaya devam ediyor ve bunu, şu amaçla yapıyor: Medya üzerinden bir biçimiyle toplumu kutuplaştırarak, toplumun gerçek sorunlarından ne yazık ki gündemi uzak tutma çabası içerisine giriyor” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar da gazetecileri unutmadı

Çekmeköy Muhtarlar Birliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin organize ettiği kahvaltıya Çekmeköy ilçesinde görev yapan 21 mahalle muhtarı katıldı. Çalışan gazeteciler için çok anlamlı olan buluşma geçtiğimiz günlerde Çekmeköy Taşdelen’de bulunan bir restoranda gerçekleşti.

Esenyurt’un DEVA’sı basın emekçileriyle bir araya geldi

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı, gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir araya geldi.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ömer Karahan yerel seçimler için iddialı konuşarak, “Burada büyük bir oy potansiyelimiz var. Kendi adımız ve logomuzla girdiğimiz yerel seçimde ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

Çatalca’da anlamlı buluşma

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için adayların saha çalışmaları sürüyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçilerini unutmayan CHP Çatalca Belediye Başkan aday adayı Erhan Güzel, Çatalca’da Ovayenice Yücel Et Mangal’da gazetecileri bir kahvaltı düzenleyerek ağırladı.

CHP Esenyurt’tan basına büyük önem

CHP Esenyurt İlçe Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Ergin, basın emekçileriyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir toplantı gerçekleştirdi. Esenkent Hasbahçe’de yapılan toplantıya yoğun bir katılım oldu.

Bu ayki basın mensupları toplantısının Çalışan Gazeteciler Günü’nde yapan CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı böylece basın emekçileriyle sürekli bir istişarede bulunmuş oluyor.

Haymana: İşinizin ne kadar zor olduğunu biliyorum

13 AK Parti aday adayından biri olan iş insanı Metin Haymana, yerel seçim çalışmalarını büyük bir iştahla sürdürüyor. Birçok dernek, STK ve vatandaş temaslarında bulunan Haymana, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de unutmadı.

Medya sektörünün işinin zorluğuna vurgu yapan Haymana, “İşinizin ne kadar zor olduğunu biliyor, hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Recep Erol, 10 Ocak’ı unutmadı

Büyükçekmece Mimarsinan Gaşık Restoran’da gazetecilerle buluşan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı Recep Erol, hem gazetecilerin gününü kutladı hem de seçim çalışmalarını anlattı. Erol Büyükçekmece için iddialı konuşarak, “Rakibim kim olursa olsun önemli değil ben kazanmak için aday adayıyım. Aday olup seçildiğim takdirde Büyükçekmece’de farkında olduğum tüm eksiklikleri gidereceğim” dedi.

Veliettin Küçük, Büyükçekmece’de gazetecilerle buluştu

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük de bu anlamlı gün için gazetecilerle Büyükçekmece Güngör Et Lokantası’nda bir araya geldi.

Büyükçekmece’nin sorunlarıyla ilgili konuşan Küçük, “Büyükçekmece’nin sorunlarını biliyorum, tüm vatandaşlarımızla önemli temaslarda bulunduk. 30 yıllık Hasan Akgün saltanatına son vermek için aday adayıyım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183