Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera esenyurt belediyesi FETÖ

Bu haber kez okundu.

Yerel basın piknik yaptı

 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla İYGAD’ın ev sahipliğinde, Çatalca Flamingo Köy’de düzenlenen pikniğe aileleri ile birlikte katılan basın mensupları, doğanın tadını da çıkardı.

MERT: GAZETELER HÜR OLMALI
 İYGAD Başkanı Mehmet Mert, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada 24 Temmuz 1908’de uygulanan sansürü hatırlatarak gazetelerin hür olması gerektiğini söyledi. 24 Temmuz’un bir anlamda gerçek gazeteciliğin patlama yaptığı gün olduğunu ifade eden Mert, “Bu nedenle 24 Temmuz Cumhuriyet Dönemi’nde Türk basınından sansürün kaldırılması ve basın bayramı olarak ilan edildi. Daha sonra kutlamalar ‘geleneksel gazeteciler günü’ adı altında yapılmaya başlandı” dedi.
GÜZEL; KARA’DAN MESAJ İLETTİ
Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ise ilçelerinde çok sayıda gazeteciyi bir arada gördükleri için ve ağırladıkları için memnuniyetlerini dile getirirken şehir dışında bulunan Çatalca Belediye Başkanı Sayın Cem Kara; 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlamam ve iyi dileklerini iletmemi istedi” diye konuştu.
İYGAD Başkan Yardımcıları Celal Karaali, Hüseyin Çetiner, Mustafa Dolu İYGAD eski başkanı Ali Tarakçı,Yönetim Kurulu Üyeleri Osman İslam, Barış Emregül , radyocu Kadir Çetin de günün önemine dair kısa birer konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183