Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Yeni sezon öncesi spora destek
2017-2018 spor sezonu öncesinde Kağıthane Belediyesi tarafından ilçedeki amatör spor kulüplerine futbol topundan formaya, yağmurluktan boks eldivenine varıncaya kadar yüzlerce spor malzemesi hediye edildi.

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği dağıtımı düzenlenen bir programla gerçekleştirildi. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen programın ev sahipliğini Başkan Fazlı Kılıç yaparken, programa AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Cevahir ve Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkan Yardımcısı Adem Mat ile spor kulüpleri yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve sporcular katıldı.



“ÇOCUKLARIMIZ SPOR SAYESİNDE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURUYOR”

Sporun yaygınlaşması için tesisleşmenin önemini vurgulayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Göreve başladığımız 2004 senesinde ilçemizde sportif alan yoktu. 13 senede 8 futbol sahası, 2 spor kompleksi, spor merkezleri ve spor parkları, olimpik yüzme havuzları, tenis kortu, buz pisti, basketbol sahaları gibi birçok sportif üstyapıyı ilçemize kazandırdık. Spora desteğimiz sadece spor kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarla sınırlı değil. Tüm vatandaşlarımıza bu tesislerimizin kapılarını açtık. Yediden yetmişe komşularımız buralarda uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapıyor. Çocuklarımız sporla bu sayede erken yaşta tanışıyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Tesislerimizde sportif eğitim alıp kendini geliştiren ve branşında ulusal ve uluslararası arenada madalyalar alan yüzlerce sporcumuz var. Bu bizim için büyük gurur.'' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183