Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

YAZ SPOR OKULLARI FUTBOL BRANŞINA BÜYÜK İLGİ

 Her yıl binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunan Küçükçekmece Belediyesi'nin 21 branşta açtığı Yaz Spor Okullarına 4269 öğrenci kayıt yaptırarak, katılım sağladı. Hafta içi her gün devam eden kurslar, 10.00 ila 17.00 saatleri arasında uzman eğitmenler eşliğinde devam ediyor. 


 

" SPORSEVER KÜÇÜKÇEKMECELİLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Küçükçekmece amatör spor kulüpleri altyapı takımlarına lisanslı sporcu yetiştirildiğinin altını çizen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Futbol kurslarımızda başarılı olan çocuklarımız eğitmenleri tarafından tespit edilerek, ilçe sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüpleri altyapı takımlarına lisanslı sporcu olarak alınıyor. Futbol kursları ve diğer branşlarımıza büyük ilgi gösteren Küçükçekmecelilere teşekkür ederim. Bu kurslarda geleceğin yıldız sporcu ve futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183