Öne Çıkanlar Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu Esenyurtta otoparklar nefes aldırdı ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu Eriş Ülger Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay

Bu haber kez okundu.

VALİ AŞURA ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

 Iğdır Valisi Enver Ünlü ve beraberinde il emniyet müdürü Melih Ekici ve il müftüsü Cüneyt Kulaz ile birlikte ziyaret etti.

 Kerbela'da yaşananları canlandıran ve o zamana ait sembolik materyallerle zenginleştirilen Kerbela sahnesi, Kerbela'da yaşananları anlatan kitap, CD, resim ve film gibi materyallerin de sergilendiği aşura çadırını her kesimden insan ziyaret ediyor.

Günışığı Derneği Başkan Vekili Hasan Yalçın ile çadırda bir süre sohbet eden Vali Enver Ünlü ise, "Bugün duygusal bir gün. Kerbela'da olan olayları dinledik, Iğdırlının yasına iştirak ediyoruz. Acımız ortaktır. Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'e yapılan zulüm tüm insanlığı üzmekte ve yasa boğmaktadır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183