Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesi ilçeye yeni eserler kazandırıyor

 Son 13 yılda ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediyesi, müjdesini verdiği yeni eserleri tamamlamak için de aralıksız çalışıyor.

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli konularda katkıda bulunulmasının yanısıra, kültür merkezi, bilgievi, sağlık merkezi, muhtarlık, cami, sosyal market, aşevi, park ve bahçe gibi çok değişik alanlarda  400’ü aşkın kalıcı esere imza attiklarını, bunlara yenilerini eklemek için de yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade etti.

 

İNŞAATLARI DEVAM EDENLER

 

Elmalıkent Mahallesi Şehit Köksal Karmil İmam Hatip Ortaokulu Ek Hizmet Binası ve Mescid, İstiklâl Mahallesi Aşevi ve Spor Kompleksi, Madenler Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi ve Spor Salonu ile yurt binası, Ümraniye Büyük Ulu Camii, Ümraniye Şehir Stadyumu .

PROJESİ TAMAMLANANLAR

Altınşehir Mahallesi’ne bilgi evi ve muhtarlık hizmet binası,İnkılap Mahallesi’ne bilgi evi ve muhtarlık hizmet binası, Necip Fazıl Mahallesi’ne yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonu, Huzur – Parseller Mahallesi’ne 30 derslik ilkokul binası, Çamlık Mahallesi’ne 17 derslikli ilkokul binası, Necip Fazıl Mahallesi Gökdoğan Caddesi ile Yeşilyurt Sokak kesişimine Camii.

Tuncay Dağşı- Kent Yaşam

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183