Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu kurs Haber

Bu haber kez okundu.

TÜRK KIZILAY'I 149 YAŞINI KUTLUYOR.

  Ünsal ,yaptığı yazılı açıklamada  kurulduğu günden bu yana insanlığın ortak değerlerine taraf olan ve Türk halkının merhametini hiçbir ayrım gözetmeksizin taşıyan, Atatürk Uluslararası Barış Ödülü sahibi Türk Kızılay’ının, 149 yıl önce 11 Haziran 1868’de kurulduğunu söyledi.

                  Kuruluş yıldönümü kutlamaları ile Kızılaycılık kültürünün yaygınlaştırılması ve toplumun Türk Kızılay’ına desteğinin artırılmasının amaçlandığını belirten Serdar Ünsal , Türk Kızılay’ının faaliyetlerinin ülkenin ve dünyanın her köşesinde tanıtımının yapılarak, toplumda farkındalık yaratılmasının önem arz ettiğini söyledi.

                  Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı’nın Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını ülke genelinde sürdürmekte olduğunu da ifade eden  Serdar Ünsal şunları kaydetti.: “Türk Kızılayı, Ülkemize sığınan milyonlarca Suriyeli’ye her türlü yardımı yaparak onlara sahip çıkmaktadır.Bu yıl hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunuyor. Türkiye’ye yayılmış 700’e yakın Türk Kızılayı şubesinin yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları, Ramazan ayında da giderilmeye devam edecek. Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatmak isteyen yardımseverler, Kızılay’ın birbirinden farklı ve etkili bağış modellerinden seçim yapabilecek. ”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183