Öne Çıkanlar 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem! Yassine Baddiavi Milyon Liralık Yatırımda Sona Gelindi

Bu haber kez okundu.

TÜRK HAVA YOLLARI ALTYAPISI MURAT İKİZ EMANET

 Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ve geçtiğimiz yıl Küçükçekmece Cennet Barbarosspor Futbol Okulları ve altyapılarını çalıştıran Murat İkiz ,Türk Hava Yolları spor yöneticileri ile görüşmeler yaparak kırmızı-beyazlılarla anlaştı.,

Türk Hava Yolları spor  çiçeği burnunda Futbol Okulları ve altyapılarda Genel Koordinatör Murat İkiz yaptığı açıklama ile kırmızı-beyazlı takımın altyapısını yeniden ayağa kaldırıp önemli oyuncuların yetiştireceğini söyledi.

Murat İkiz ,Yıllardır ülke futbolunda önemli yeri bulunanTürk Hava Yollarıspor

altyapısının değişim ve yeniden yapılanma sürecinde önemli adımlar atarak yola koyuluyoruz.


Öncelikle işimiz sadece futbolcu yetiştirmek değil, insan mühendisliği yapmaktır. Futbol öğretiminin yanında bireylerin toplumun bir ferdi olarak yetiştirilmesi misyonunu da üstlenmemiz gerekiyor. Geçici başarılar yerine, kulüp ve ülke futboluna katkı sağlayacak kalıcı eğitim yatırımları gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

 

Türk Hava Yolları spor ,Yine hedeflerimiz arasında, Milli takımlara her yaş kategorisinden en az 2 oyuncuyu göndererek milli takımlarımıza hizmet eden bir organizasyon yapısı oluşturmak var. Her yaş kategorisinin zihinsel,fiziksel,psikolojik ve sosyal gelişim özellikleri dikkate alınarak, Kısa,orta ve uzun vadeli hedefler doğrultusunda detaylı ve sistematik bir planlama ile akılcı bir şekilde ilerleme kaydedeceğiz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183