Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

TGB 1 MAYIS'TA GEBZE'DE EMEKÇİLERLE BULUŞTU

 Katılımcıların vatan ve emek mücadelesinin ayrılmazlığına işaret ettiği yürüyüşü, Gebzeli yurttaşlar evlerinin balkonlarından Türk bayrağı açarak selamladı.

"İşçi-gençlik el ele, tam bağımsız Türkiye" , "Bağımsızlık bayrağı daha daha yukarı", "İşçi-gençlik Atatürk'te birleştik", "Gençlik alanda emekçinin yanında", "kahrolsun Amerikan emperyalizmi", "emek namus vatan, Mehmetçiğe bin selam", "Atatürk gençliği görev başında", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla kent meydanına varan kortej, saygı duruşunun akabininde İstiklal Marşı'nı okudu.



DOĞRU ZEMİNDE MÜCADELE

“İncirlik’e el konsun Amerika def olsun” yürüyüşte dikkat çeken bir slogan oldu. Emek mücadelesinin vatan mücadelesi zemininde verilmesi gerekliliği vurgusu yapılırken, kıdem tazminatına yapılan saldırılar ve taşeron sorunu da gündeme getirildi.

Alana gelindiğinde, sendika, parti ve kitle örgütlerinin temsilcileri konuşmalarını yaptı. Yürüyüş, emekçiler ve gençlerin çektiği halayların ardından hep bir ağızdan 1 Mayıs Marşı'nın okunmasıyla sonlandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183