Öne Çıkanlar Türkiye Beylikdüzü Belediyesi Bağcılar Belediyesi Önder Küçük Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

TEKİRDAĞ’A HIDIRELLEZ BEREKETİ..!

 Aydın Gençlik Platformu( AGP) Trakya da bir etkinliğe daha imza attı. AGP’nun organize ettiği ve yörenin geleneksel değerlerine yönelik düzenlenen etkinliklere bir yeniside Hıdırellez şöleni kutlamaları eklendi. AGP’nun Tekirdağ’da gerçekleştirdiği Hıdırellez şölenine yöre halkından büyük ilgi vardı. Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığının birlikte organize ettiği Tekirdağ ve  Tekirdağ Namık Kemal Stadında gerçekleşen Hıdırellez şöleni adına yakışır türden bir katılım ve eğlenceyle tamamlandı. 

Bir ilk olduk

Aydın Gençlik  Platformu Genel Başkanı  M. Talha ENİS . İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili  AGP Genel başkan yardımcısı Sefa Ermiş Kılıç Yaşık ve Basın Mensuplarının katıldığı şölen açılışında yapılan açıklamalarda sivil toplum kuruluşu adına yörede bir ilk olduklarının altı çizildi.  Tekirdağ İl Gençlik Müdürlüğü ve il Emniyet Müdürlüğünü’de ziyaret eden AGP heyeti il gençlik Müdürü Sn H Kadir Kardaş  ve Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’la çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Balık Ayhan coşturdu
Düzenlenen etkinliğe katılan binlerce vatandaş yörenin sevilen sesleri Balık Ayhan Ümmiye Ve Rumeli Cüneyitin  Konseriyle coştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183