Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi istanbul spor TBMM

Bu haber kez okundu.

Tatil köyü yerine pansiyon

 

Tatil için en uygun mevsimin yaz olduğu düşünülse de eylül ve ekim aylarında yani sonbaharda tatil planlayanlar da hiç az değil! Her ne kadar çevrenizdekiler siz sonbahar tatili planları yaparken hayretlerle baksa da hiç önemli değil, çünkü sonbaharda yapılan tatilin yaz aylarına göre pek çok güzel yanları da olabilir. Sizin yıllık izniniz son bahara denk gelmiş olabilir ya da farklı nedenlerle bu ayları tercih etmiş olabilirsiniz. İşte size kendinizi daha da iyi hissetmenizi sağlayacak ve sonbahar tatili planlayarak ne kadar haklı olduğunuzu gözler önüne serecek butik otel 1 Mola pansiyon J

Sonbaharda artık tatil sezonunun bittiği düşünüldüğünden otel fiyatlarından tutun da uçak ve seyahat biletlerine kadar her şey daha da ucuz olur. Özel tatil dönemlerine denk gelmedikçe bütçenizi güldürecek fiyatlarla karşılaşırsınız. Sonbaharın sarının her tonundan tutun da kırmızının görmediğiniz tonlarına kadar pek çok rengi sergileyen doğası ise bir başka güzel. Fotoğraf karelerini aratmayacak güzelliklere şahit olursunuz. Dökülen yaprakların hışırtıları arasında yapılan doğa yürüyüşleri, akşamüstü doğa manzarasına karşı içilen bir kadeh şarap daha da keyifli olur.


Yoğunluk büyük ölçüde azaldığı için tesislerde ve tatil bölgelerinde az sayıda kişi olur. Bu da size 1 mola pansiyon’dan extra sessizlik ve sakinlik olarak geri döner. Kendinizle, sevgiliniz ya da arkadaşlarınızla baş başa kalırsınız. Doğanın sesini dinler, tatilin keyfine varırsınız. Ve gerçek anlamda dinlenip yenilendiğiniz bir tatil olur. Bu dönemi tercih edenler çok olmadığından, hem otellerde hem de uçak ve otobüs gibi ulaşım araçlarında kolayca yer bulabilirsiniz. Yer bulmanın dışında istediğiniz şartlarda seyahat ve hayal ettiğiniz odalarda konaklama fırsatınız olur.

Herkesi Kaz dağlarının eşsiz güzelliklerine bekleriz J

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183