Öne Çıkanlar Fadıl Ahmet el-Hayali fuar yapı E. Y. Şişli Belediyesi Ertan Şahin

Bu haber kez okundu.

Sultanmuratspor 20 Ağustosta Çalışmalara başlayacak

 Sultanmuratspor kulüp Başkan Vekili İsa Kıran, 2017-2018 Futbol sezonu hazırlıkları için 20 Ağustosta çalışmalara başlayacağız yapacağımız idmanlar ve hazırlık maçları ile çok iyi hazırlanarak başarılı olmak istiyoruz.




Çoğunluğu Küçükçekmece Sultanmuratlı sporculardan oluşan takımın ligde başarılı olarak bir üst lige yükselmesini istediklerini söyleyen Başkan Vekili İsa Kıran, özellikle bir takım sporu olan futbolda altyapının çok önemli olduğunu vurguladı. Her ne kadar bir sezonda başarılı olursanız olun altyapınız iyi değilse bu başarı uzun süreli olmuyor. Futbol bir takım oyunu, sporcular arasında takımdaki uyum çok önemli. Bunun için de altyapının önemi ortaya çıkıyor.

İnşallah yeni futbol sezonunda takımımız ligde başarılı olur, bir üst lige çıkar. Oyuncularımız başta olmak üzere antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183