Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Hayko Cepkin

Bu haber kez okundu.

Süleyman Uluocak dönüşecek bir Zeytinburnu için yola çıktı

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala partilerin il, ilçe aday ve aday adayları açıklanıyor.

İstanbul’un kritik ilçelerinden biri olan Zeytinburnu’nda da yerel seçimlerin nefes kesen bir yarışa dönmesi bekleniyor. İBB ve Zeytinburnu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mimar Süleyman Uluocak, Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adaylığı için CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan’a dosyasını vererek resmi başvuruda bulundu.

İLÇE ÖRGÜTÜNÜN TAM DESTEĞİNİ ALDI

Zeytinburnu ilçe Başkanlığı’nda partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında ilk olarak Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan konuştu. Doğan, “Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayımız Sayın Mimar Süleyman Uluocak 5 yıldır Belediye Meclis Üyesi görevini başarıyla yürüten, uzun yıllardır Zeytinburnu’nda Siyasi Önderlik yapan, Mesleki birikimi, deneyimi ve Zeytinburnu’na yaptığı hizmetler ile öne çıkan Değerli bir partilimizdir. Önümüzdeki 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde kendisini Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zeytinburnu Aday Adayı olarak ağırlıyoruz. Aday Adayı olmasından ve Zeytinburnu’na kattıklarından dolayı kendisine şükran duyuyoruz. Aday adaylığı ile CHP’nin daha da büyüdüğünü ve zenginleştiğini ifade etmek isterim. Süleyman Uluocak kardeşimize, yoldaşımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Bizlerde İlçe Başkanı ve ilçe Örgütü olarak yanında olduğumuzu belirtiyor ve herkese saygılar sunuyorum” dedi.

ULUOCAK: ZEYTİNBURNU’NDA SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAM

Daha sonra söz alan CHP Zeytinburnu Aday Adayı Süleyman Uluocak ise “Metin Başkanıma teşekkür ediyorum. 5 yıl önce beni davet etti ve Millet İttifakı olarak seçime girdik ancak çok az bir farkla kaybettik. Sonrasında oluşan İlçe Meclisi’nde muhalefet olarak yapıcı bir tutum sergiledik. Zeytinburnu ilçemizde imar konusunda gelen tüm dosyalara olumlu yaklaştık ve güzel bir ilçe yönetimi oldu.

Seçim teşkilat ile kazanılır. İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı’mıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başka arkadaşlarımız da Aday Adayı olacaktır. Kim Belediye Başkan Adayı olarak çıkarsa arkasında duracağız destekleyeceğiz. Yerel Seçimlerde Adayımız ve Meclis listesi ile Zeytinburnu ilçesinde seçimi kazanacağımıza olan inancımız tam” diye konuştu.

“ZEYTİNBURNU’NDA ÖNCELİK KENTSEL DÖNÜŞÜM”

Zeytinburnu’nda en önemli konu kentsel dönüşüm. Ada-parsel bazlı kentsel dönüşüm yapacağız. İlçemizin yaklaşık 300 bin nüfusu var. Çok dar yollarımız var ve yeşil alan yok. Ada bazlı kentsel dönüşüm planları yapacağız ve bu şekilde otoparkı, yeşil alanı ve sosyal donatı alanı olan inşaat yapılmasını teşvik edeceğiz. Zeytinburnu ulaşım açısından da güzel bir yerde ancak sosyal alan yok. Zeytinburnu’nun deprem ve kentsel dönüşüm sorunlarını hep birlikte çözeceğiz ve ilçemizin kaderini hep birlikte değiştireceğiz. CHP İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’mızın desteğiyle güzel bir secim kampanyası yaptığımızda inşallah 2024 seçimlerini kazanıp CHP Bayrağını Belediyemizde göreceğiz.

Törene katılan MHP, Doğru Yol Partisi ve Ak Parti’nin Eski Zeytinburnu ilçe başkanlarının da desteğini alan Uluocak destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

SÜLEYMAN ULUOCAK KİMDİR?

1965 yıIında Ordu’nun Mesudiye ilçesinde doğdu. 1969 yılından beri Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezundur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 1988 yılından beri Zeytinburnu ilçesinde Uluocak Mimarlık ofisi bulunmaktadır. Zeytinburnu Genç İş adamları Dernek Başkanlığı ve Ordu – Mesudiye Dernek Başkanlığı yapmıştır. Siyasete Doğru Yol Partisi Gençlik Kolları Başkanı başlamıştır. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183