Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Şükrü Genç, “Bu yoldan dönenin boynu kopsun!

 Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda PTT Evleri, Reşitpaşa ve Ferahevler Mahalleleri ile ilgili yapılan ıslah imar planları çalışması mecliste oyçokluğu ile geçirilerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne iletildi.
Halk arasında ‘imar affı’ olarak da bilinen tapu tahsis belgelerinin verildiği 2981 sayılı kanundan yararlanılması için yapılan çalışma, geçtiğimiz Pazartesi günkü toplantıda ilgile komisyona havale edilmişti. Gecekondu mahalleleri için emsal olacak çalışma bu kez AK Parti’lilerin ret oyuna karşın, CHP’li üyelerin oylarıyla kabul edildi.



Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç mecliste yaptığı konuşmada, mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Danıştay üyeleriyle, hâkimlerle ve uzman hukukçularla görüşerek, yol aldıklarını söyledi. Genç, “Yasalardan anladığımız şekilde çalışma yapıyoruz. Vatandaşın rızası olmayan hiçbir şeye imza atmayacağım. Yasaların verdiği yetkiyi vatandaşın lehine kullanmak üzere yorumladığını ve her sözünün arkasında olduğunu belirten Genç, “Bu yoldan dönenin boynu kopsun” dedi.
Öte yandan Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nin ıslah imar planlarının görüşüldüğü meclis toplantısında AK Parti ile CHP’li meclis üyeleri arasında yine tartışma meydana geldi. Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183