Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Şükran göğsümüzü kabarttı

 Qebele Open Uluslararası Açık Taekwondo Şampiyonası müsabakaları, Gabala Olimpiyat Spor Kompleksi’nde, Qebele Spor Kulübü’nün organizasyonu ve Azerbaycan Taekwondo Federasyonu (ATF) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirildi. Amacı, ülkede taekwondoyu tanıtmak, bu sporun bölgede gelişmesini teşvik etmek ve sporcuların beceri ve yetkinliklerini arttırmak olan şampiyonadaki müsabakalar 17 Kasım’da başladı. Türkiye, Rusya, Irak, Gürcistan ve Azerbaycan’ın diğer bölgelerinde faaliyet gösteren spor kulüplerinden 500'den fazla sporcunun katıldığı şampiyona 4 gün sürdü.Turnuvada, 2006-2007 ve 2008-2009 doğumlu çocuklar, 2003-2005 doğumlu genç yetişkinler, 2000-2002 doğumlu genç sporcular yarıştı. Turnuva ATF hakemleri tarafından yürütüldü ve DAEDO uluslararası taekwondo elektronik sevkart ve kaskları kullanıldı


.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Qebele Open Uluslararası Açık Taekwondo Şampiyonası’na ülkemizi temsilen Sarıyer-Rumelikavağı Spor Kulübü’den 3 sporcu katıldı. Turnuvada Sarıyerli sporcular Şükran Arife Akdemir Yıldız bayanlar kategorisinde 51 Kg.’da birinci olarak göğsümüzü kabarttı. Rumelikavağı Spor Kulübü yöneticileri başarılı sporcuya emek veren antrenörleri ile çalıştırıcısı Orhan Terzi hoca ve kulübe sponsor olan Özel Sarıyer Tıp Merkezi sahibi Opr.Dr.Cengiz Alp’e teşekkür ettiler.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183