Öne Çıkanlar 18 mart Belediye Başkanı Hasan Can Farklı Diller Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Sokak lambaları artık yanıyor

 CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Gaziosmanpaşa’daki saha çalışması sırasında kendisine iletilen, yetkili makamlara iletilmesine rağmen uzun bir süredir çözümlenemeyen sokak aydınlatma lambalarının arızası konusundaki şikayetleri çözüme kavuşturdu. Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi’nde bulunan; Göçmenler Sokak, Yahya Galip Bey Caddesi, Baharlı Yol Sokak, İhsan Çıkmazı sokaklarının bir bölümü, Şahinler, Martıkuşu, Taflanlı ve Rahmetli sokaklarının tamamında yaşanan sokak lambası arızaları kısa sürede çözüldü ve sokak lambaları çalışmayabaşladı.

Konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Engin, "Halkımızın sorunlarını ivedilikle çözmek bizim için esastır. Sokak aydınlatmaları güvenlik açısından çok önemli. Bu nedenle sorundan haberim olur olmaz hemen ilgili kurumlarla irtibata geçtim ve sorunu çözüme kavuşturduk" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183